8
Ψυχαγωγία

Δες YouTube μαζί με τους φίλους σου… ταυτόχρονα

Δες YouTube μαζί με τους φίλους σου… ταυτόχρονα
Με αυτό το κόλπο (και με τη βοήθεια του Airtime app) μπορείς να βλέπεις τα ίδια βίντεο στο YouTube με τους φίλους σου, την ίδια χρονική στιγμή.

Όταν είσαι μαζί με τους φίλους σου, προφανώς μπορείτε να καθίσετε και να δείτε ταινίες, σειρές, βίντεο στο YouTube ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας, να μιλάτε και να σχολιάζετε ταυτοχρόνως. Αν όμως δε μπορείς να είσαι μαζί με τους φίλους σου, για κάποιο λόγο, τότε… μπορείς να κάνεις το ίδιο με το Airtime!

Το Airtime είναι, με απλά λόγια, ένα app που συνδυάζει τις λειτουργίες του YouTube app με τη λειτουργία του Skype ή του Messenger. Σου βάζει στην ίδια οθόνη την εικόνα του βίντεο που θες από το YouTube μαζί με την εικόνα από τις κάμερες των φίλων σου (και τη δική σου), έτσι ώστε να βλέπει και να ακούει ο ένας τους άλλους. Επιπροσθέτως, έχεις τη δυνατότητα να στείλεις emoticons, ενώ όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παύση στο βίντεο που παίζει, ώστε να σχολιάσουν κάτι που μόλις είδαν.

Το ίδιο το Airtime διαθέτει ταινίες και σειρές, αλλά και λειτουργία για το YouTube και το SoundCloud, έτσι ώστε να βλέπεις βίντεο ή βιντεοκλίπ. Επίσης μπορείς να μοιράζεσαι φωτογραφίες από την κάμερα της συσκευής σου (smartphone ή tablet).

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το app – υπάρχει διαθέσιμο για Android και για iOS – και να κάνεις λογαριασμό σε αυτό. Προφανώς, το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι φίλοι σου. Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσεις ένα room και να προσκαλέσεις τους φίλους που θέλεις.

Το Airtime προτείνει πέντε ή λιγότερους φίλους στο κάθε room, για καλύτερη εμπειρία. Μπορείς ακόμη να κάνεις το room κρυφό ώστε να μην το βλέπει κανένας άλλος, ή να επιλέξεις party και να μπορούν ακόμη και φίλοι των φίλων σου να μπουν!

Το επόμενο βήμα, όταν θες να ξεκινήσει το… νταβαντούρι, είναι να στείλεις ένα signal έτσι ώστε να ειδοποιηθούν όλοι για την επικείμενη μάζωξη. Μέχρι να μαζευτούν, επιλέγεις το βίντεο ή την ταινία που θες να δείτε, πατώντας στο εικονίδιο με το… ποπ-κορν!  Όταν μπουν όλοι, τότε μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε!

Ακόμη οι διαθέσιμες ταινίες δεν είναι πάρα πολλές, αλλά υπάρχουν αρκετές αξιόλογες, ενώ υπάρχουν και αρκετές σειρές διαθέσιμες στην υπηρεσία του Airtime. Όσο περνά ο καιρός, περιμένουμε να δούμε τη συλλογή να εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο.

Και επειδή όλα αυτά χρειάζονται μια γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση στο Internet, μπορείς να επιλέξεις ένα πακέτο COSMOTE Fiberspeed που σου προσφέρει διαστημικές ταχύτητες έως 200Mbit.