8
Ψυχαγωγία

Αγαπάς τη μουσική; Φτιάξε ένα γιγάντιο Τζουκ-μποξ στο cloud!

Αγαπάς τη μουσική; Φτιάξε ένα γιγάντιο Τζουκ-μποξ στο cloud!
Το cloud είναι παντού. Γιατί όχι και στη μουσική σου; Σου εξηγούμε πώς να μεταφέρεις τα αγαπημένα σου τραγούδια στο «σύννεφο» και να τα ακούς από παντού.

Εάν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς μουσική, γιατί να περιορίζεσαι από την μνήμη του κινητού σου; Τώρα, μπορείς να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια στο cloud και να τα έχεις πάντα διαθέσιμα όπου κι αν είσαι και από οποιαδήποτε συσκευή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πρόσβαση στο Internet και την εφαρμογή CloudPlayer. Το COSMOTE 4G σου προσφέρει απίστευτες ταχύτητες όπου κι αν βρίσκεσαι.

CloudPlayer

Εκτός από πολύ καλός music player, με λειτουργίες όπως equalizer, προβολή εξωφύλλων δίσκου κ.λπ, ο οποίος διατίθεται για Android (κατέβασέ το από εδώ) και παίζει όλα τα μουσικά αρχεία που έχεις αποθηκευμένα στο κινητό σου, είναι σε θέση να επικοινωνεί με τις πιο δημοφιλείς cloud υπηρεσίες, όπως Google Drive, OneDrive και Dropbox και να παίζει τα τραγούδια που έχεις αποθηκεύσει εκεί.

Αν μάλιστα, λάβεις υπόψη σου ότι οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρουν αθροιστικά δεκάδες GB αποθηκευτικού χώρου, αμέσως έχεις στη διάθεσή σου το απόλυτο προσωπικό cloud για streaming μουσικής.

Τα οφέλη του CloudPlayer δεν σταματούν όμως εδώ. Η εφαρμογή είναι από τις ελάχιστες που υποστηρίζει ασυμπίεστα αρχεία FLAC και Apple Lossless (ALAC), παίζοντάς τα χωρίς επανακωδικοποίηση όπως κάνουν άλλα παρόμοια apps. Αυτός και μόνο ο λόγος αρκεί ώστε οι λάτρεις της μουσικής να την αγαπήσουν.

cloudplayer

Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζεις τα αρχεία από το cloud στη μνήμη του κινητού, ενώ μπορεί να τα στέλνει από το cloud, απευθείας στην τηλεόραση ή τον συμβατό ενισχυτή σου μέσω Chromecast και AirPlay.

Η βασική έκδοση της εφαρμογής είναι δωρεάν, ενώ οι premium δυνατότητες, που περιλαμβάνουν cloud streaming, equalizer, κ.λπ διατίθενται επί πληρωμή. Υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή αρχεία ήχου (MP3, AAC, OGG, M4A, WAV και WMA), ενώ επιτρέπει τη δημιουργία μίξεων και λιστών αναπαραγωγής, δημιουργώντας ένα γιγάντιο εικονικό Τζουκ-μποξ.