9
Αθλητισμός

Γυμνάσου online στα ελληνικά

Γυμνάσου online στα ελληνικά
Η digital προπόνηση αλλάζει, με το The Coach, την virtual πλατφόρμα ευεξίας, με ελληνικό περιεχόμενο, που ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Ζήσε μία personal εμπειρία digital προπόνησης, όπου και όποτε θέλεις μέσω εξατομικευμένων τεχνολογιών, με κορυφαίους coach και μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων.

Η κλεισούρα κάνει κακό! Έχουμε περάσει ήδη ένα μήνα μέσα σε lockdown και όλα τα γυμναστήρια και οι χώροι άθλησης είναι κλειστοί. Αν είσαι κι εσύ fitness buff, αλλά δε μπορείς να γυμναστείς ούτε να έρθει στον χώρο σου personal trainer, τώρα μπορείς! Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει δημιουργήσει για ‘σένα μια νέα μέθοδο προσωπικής ψηφιακής προπόνησης, στα ελληνικά!

Αν έχεις την όρεξη να γυμναστείς, θέλεις να νιώσεις καλύτερα, ακόμη κι όταν είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι, να κάνεις yoga, χορό ή απλό stretching όποτε εσύ το επιθυμείς, τότε σίγουρα θα πρέπει να μπεις στο The Coach και να διαλέξεις το πακέτο που σου ταιριάζει!

Μάλιστα, οι συνδρομές είναι άκρως δελεαστικές: μπορείς να ξεκινήσεις με μια δοκιμή για 90 ημέρες, με €15/μήνα μέχρι και να κλείσεις το πρόγραμμα του ενός χρόνου για €9,99/μήνα!

Τα προγράμματα μπορείς να τα βλέπεις είτε από τον υπολογιστή, είτε από την τηλεόραση, είτε ακόμη και από το tablet ή το κινητό σου. Και βέβαια, μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του κάθε προγράμματος, να βάλεις την ένταση όσο δυνατά (ή σιγά) θέλεις, να αυξομοιώσεις την ταχύτητα, να πας μπρος ή πίσω, ακόμη και να ενεργοποιήσεις την κάμερα και να δεις τον εαυτό σου να εκτελεί κάθε άσκηση ή ρουτίνα. Και βέβαια, μπορείς να έχεις απόλυτη εικόνα της προόδου και του χρόνου που επενδύεις σε κάθε προπόνηση.

Δες το βίντεο για να αποκτήσεις σαφή εικόνα του τι σου προσφέρει το The Coach: https://www.youtube.com/watch?v=xve3-Csy94s

Αν θέλεις να ξαναβρείς τη χαμένη σου φόρμα, μην περιμένεις να βγεις έξω στο κρύο για jogging, ούτε να ξανανοίξουν τα γυμναστήρια! Γράψου στο The Coach και γίνε fit, από το σπίτι σου!