11
Ταξίδια και αναψυχή

Διακοπές και τεχνολογία. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Διακοπές και τεχνολογία. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!
Αντηλιακό, πετσέτες, ρακέτες… κινητό, κάμερα, κ.λπ. Τι πρέπει να περιλαμβάνει η λίστα με τα απαραίτητα gadgets που πρέπει να συνοδεύουν την βαλίτσα των διακοπών σου.

Για κάποιους οι διακοπές είναι πλήρης αποσύνδεση από τις συσκευές τους – όχι κινητό, όχι υπολογιστής, όχι tablet. Για κάποιους άλλους όμως που αρνούνται να αποχωριστούν τις καθημερινές τους συνήθειες, η τεχνολογία είναι απαραίτητη για να χαλαρώσουν στις διακοπές.

Αν λοιπόν έχεις ήδη κανονίσει κάποιο ταξίδι, κράτησε χώρο στη βαλίτσα… γιατί τα καλοκαιρινά gadgets θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις! Το καλοκαίρι είναι εδώ, η τεχνολογία «τρέχει» και τα έξυπνα gadgets που σου προτείνουμε παρακάτω που μπορείς να βρεις στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE, ετοιμάζονται να γεμίσουν την άδειά σου με πρακτικές λύσεις, αδρεναλίνη, επικοινωνία και διασκέδαση δίχως όρια.

Power bank

Στις διακοπές μιλάμε πολύ περισσότερο, παίζουμε παιχνίδια, ασχολούμαστε περισσότερο με τα social media, ακούμε μουσική, σερφάρουμε ασταμάτητα και όλα από τη συσκευή που έχουμε μαζί μας. Εάν κάνουμε όλα αυτά είναι σίγουρο πώς η μπαταρία θα εξαντληθεί γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Και επειδή πρίζα για να φορτίσεις στην παραλία δύσκολα θα βρεις, ένα power bank θα προσφέρει μια πλήρη φόρτιση στη συσκευή σου, δίνοντάς της ξανά πνοή για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Αν είσαι λάτρης του camping μπορείς ακόμα να δοκιμάσεις και τα power bank που φορτίζουν με τον ήλιο!

Action Camera

Για τους πιο αθλητικούς και τολμηρούς, που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει, μια Action Camera θα σου επιτρέψει να καταγράψεις με άνεση ακόμα και τις πιο extreme στιγμές των διακοπών σου. Στη θάλασσα, το βουνό, την πόλη, ό,τι τύπος και αν είσαι και ό,τι σχέδια έχεις για αυτό το καλοκαίρι, η Action Cam θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

Ασύρματο ηχείο

Τι πιο ωραίο να χαλαρώνεις στην παραλία και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις εσύ και η παρέα σου την αγαπημένη σας μουσική; Ένα αδιάβροχο ηχείο με τεχνολογία Bluetooth που συνδέεται αυτόματα με το smartphone και το tablet σου είναι ό,τι χρειάζεσαι!

Ακουστικά

Θες να ακούσεις τη μουσική σου στη διαπασών στην ξαπλώστρα, χωρίς όμως να ενοχλείς τους γύρω σου; Η λύση είναι απλή: ακουστικά. Στην αγορά υπάρχει διαθέσιμη μια τεράστια ποικιλία σε χρώματα, σχέδια και τεχνολογίες. Βρες τα ιδανικά για σένα και καλή ακρόαση!

Selfie sticks

Είσαι στην πιο μαγευτική παραλία και θέλεις να αποτυπώσεις εσένα και το τοπίο πίσω σου; Είστε μεγάλη παρέα και θέλετε να χωρέσετε όλοι μέσα στο κάδρο λήψης; Η απάντηση είναι μία! Ένα καλό selfie stick είναι ο εξοπλισμός που χρειάζεσαι για να πετύχεις την καλύτερη γωνία λήψης.

Αδιάβροχη θήκη προστασίας

Πώς γίνεται να έχεις το smartphone σου πάντα μαζί στις διακοπές χωρίς να ανησυχείς μη βραχεί ή πέσει στην άμμο; Απλά το τοποθετείς σε μια αδιάβροχη θήκη που την τυλίγεις γύρω από τον καρπό ή την κρεμάς στον λαιμό σου και δεν έχεις πια λόγο να ανησυχείς για τίποτα!