7
Τεχνολογία

Η COSMOTE κάνει το σπίτι σου έξυπνο

Η COSMOTE κάνει το σπίτι σου έξυπνο
Το «COSMOTE Smart Home» είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις, να παρακολουθείς και να προστατεύεις το σπίτι σου. Με τη χρήση του COSMOTE Home Base και τoυ COSMOTE Smart Home App ελέγχεις όλες τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού σου απ’ όπου και αν βρίσκεσαι.

Κάποτε ακούγαμε και διαβάζαμε ότι μια μέρα θα ζούμε μέσα σε έξυπνα σπίτια, όπου οι συσκευές θα «μιλούν» μεταξύ τους και θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Μπορεί τότε να μας φαινόταν εξωπραγματικό, σήμερα όμως το έξυπνο σπίτι είναι εδώ και γνωρίζει κάθε σου επιθυμία!

Το σπίτι είναι ο χώρος στον οποίο χαλαρώνεις, διασκεδάζεις και ζεις μοναδικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σου. Γι’ αυτό αξίζει να τον απολαμβάνεις με τον πιο έξυπνο τρόπο, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια. Για σένα λοιπόν που θες να ελέγχεις το σπίτι σου μέσα από μία μόνο εφαρμογή, η COSMOTE φέρνει το COSMOTE Smart Home, που σου επιτρέπει να δημιουργείς τέλειες συνθήκες στο σπίτι ακόμα και όταν δεν είσαι εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση του COSMOTE Home Base και τoυ COSMOTE Smart Home App μπορείς να ελέγχεις όλες τις έξυπνες συσκευές που έχεις στο σπίτι σου από μία μόνη εφαρμογή, όπου και αν βρίσκεσαι.

Απομακρυσμένος έλεγχος…

Η νέα αυτή υπηρεσία σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις και να ρυθμίζεις την ενέργεια που καταναλώνεται στο σπίτι σου, ώστε να κάνεις οικονομία χρησιμοποιώντας όση ενέργεια πραγματικά χρειάζεσαι. Για παράδειγμα μέσω της εφαρμογής Smart Home, μπορείς από το κινητό σου να ρυθμίσεις τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης στο σπίτι ή να ανοίξεις και να κλείσεις τις έξυπνες πρίζες, για να εξοικονομήσεις ενέργεια από μακριά.

Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, πάντα με τα κατάλληλα έξυπνα αξεσουάρ. Ρύθμισε την ένταση του φωτός και τη θερμοκρασία του χώρου σου, άνοιξε τα παντζούρια χωρίς καν να χρειαστεί να σηκωθείς από το κρεβάτι και προσάρμοσε τις λειτουργίες των μικροσυσκευών του σπιτιού σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες.

…και παρακολούθηση

Παράλληλα, τοποθετώντας κάμερες, αισθητήρες και άλλα έξυπνα αξεσουάρ οπουδήποτε στο σπίτι σου θα λαμβάνεις άμεσα ενημέρωση στο κινητό σου για οποιαδήποτε κίνηση, τη στιγμή που συμβαίνει. Τοποθέτησε κάμερες παρακολούθησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, συναγερμό, αισθητήρα καπνού ή κίνησης, εξωτερική σειρήνα κ.λπ., λάβε ειδοποιήσεις στο smartphone σου, δράσε άμεσα για να αποφύγεις δυσάρεστα γεγονότα και απόλαυσε περισσότερη ασφάλεια για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις τη δωρεάν εφαρμογή COSMOTE Smart Home που επικοινωνεί με το COSMOTE Home Base, μέσω ασφαλούς, κρυπτογραφημένης ψηφιακής σύνδεσης. Στη συνέχεια, σύνδεσε τις έξυπνες συσκευές σου με την εφαρμογή για να λαμβάνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή ενημερώσεις στο smartphone, στο tablet ή στο smartwatch σου!

Χάρη στην υπηρεσία COSMOTE Smart Home, το σπίτι βρίσκεται κυριολεκτικά στην παλάμη του χεριού σου και λειτουργεί με βάση τις δικές σου καθημερινές ανάγκες και συνήθειες. Δες περισσότερα εδώ!