4
Υγεία & Fitness

Θες να χάσεις κιλά; Ναι αλλά πόσα;

Θες να χάσεις κιλά; Ναι αλλά πόσα;
Η έξυπνη συσκευή λιπομέτρησης, υπολογίζει σε δευτερόλεπτα το ποσοστό λίπους που έχεις στο σώμα σου κυριολεκτικά με ένα άγγιγμα. Θα το βρεις εδώ…

Για εσένα που θέλεις να ξέρεις πως λειτουργεί το σώμα σου. Και για εσένα που ασκείσαι συστηματικά και θέλεις να βλέπεις την πορεία της εκγύμνασης. Αλλά και για εσένα που θέλεις να ελέγξεις το σωματικό σου βάρος και πρέπει να γνωρίζεις αν οι διαφορές που βλέπεις στη ζυγαριά οφείλονται πραγματικά σε μείωση λίπους ή υγρών η νέα συσκευή

Ο One SmartDiet είναι ένας μικρός και… θαυματουργός λιπομετρητής, ο οποίος είναι σε θέση να αναλύσει όλο σου το σώμα σε δευτερόλεπτα και να σου δώσει λεπτομέρειες που δεν θα μπορούσες να γνωρίζεις χωρίς αυτόν.

Προφανώς το One SmartDiet είναι μια συσκευή η οποία συνοδεύεται από το αντίστοιχο app για το smartphone σου και διατίθεται για Android και για iOS. Η σύνδεση με τη συσκευή γίνεται μέσω Bluetooth και, αφού τοποθετήσεις τα δάκτυλα και των δύο χεριών στις αντίστοιχες «υποδοχές», το One SmartDiet θα κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις και θα μεταδώσει τα δεδομένα στο smartphone σου για περαιτέρω ανάλυση. Την πρώτη φορά θα κληθείς να βάλεις κάποια βασικά στοιχεία (φύλο, ηλικία, βάρος, ύψος και λοιπά) έτσι ώστε η ανάλυση του προγράμματος να είναι ακριβής.

Μέσα στα αποτελέσματα που θα πάρεις από το app του One SmartDiet θα βρεις και:

  • ποσοστό σωματικού λίπους
  • μάζα σωματικού λίπους
  • μάζα σκελετικών μυών
  • Δείκτης Μάζας Σώματος
  • θερμιδικός μεταβολικός ρυθμός

Το app θα σε βοηθήσει έτσι ώστε η εκγύμναση να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα, αλλά και η δίαιτα που ακολουθείς να έχει επιτυχία. Μέσα από τα στατιστικά του στοιχεία θα βρεις τρόπους και στρατηγικές για βέλτιστη διατροφή αλλά και για καλύτερη εκγύμναση.

Και μάλιστα, έχοντάς το δικό σου, μπορείς να παρακολουθείς την πορεία του σώματός σου ακόμη και κάθε μέρα!