16
Τάσεις και Ενδιαφέροντα

Κέρδισε χρόνο, μαγειρεύοντας γρήγορα και υγιεινά

Κέρδισε χρόνο, μαγειρεύοντας γρήγορα και υγιεινά
Από τα άπειρα websites με συνταγές που υπάρχουν προτείνουμε ένα από τα καλύτερα. Το Supercook σου λέει τι να μαγειρέψεις ανάλογα με τα υλικά που έχεις στη διάθεσή σου.

Σε έπιασε λιγούρα; Είσαι πολυάσχολη μητέρα και θες κάτι γρήγορο και υγιεινό για την οικογένειά σου; Θέλεις να μαγειρέψεις κάτι για να εντυπωσιάσεις το φίλο ή τη φίλη σου; Έρχονται ξαφνικά φίλοι στο σπίτι;

Για όλες αυτές τις καταστάσεις στις οποίες έχεις κάποια στιγμή βρεθεί, η λύση δεν είναι να παραγγείλεις απ’ έξω, αλλά να μαγειρέψεις κάτι νόστιμο και υγιεινό. Και βέβαια επειδή ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου είναι περιορισμένος, έχουμε τη λύση για να βγεις από τη δύσκολη θέση.

Επειδή μάλιστα δεν μπορείς να πεταχτείς μέχρι το σουπερμάρκετ για να προμηθευτείς τα κατάλληλα υλικά, μπορείς να αξιοποιήσεις ό,τι έχεις στα ντουλάπια της κουζίνας και το ψυγείο. Από που να ξεκινήσεις όμως και τι να φτιάξεις; Ένα website με συνταγές το οποίο είναι ιδανικό για την περίσταση είναι το www.supercook.com. Η προσέγγισή του είναι εντελώς πρωτοποριακή και συνάμα πανέξυπνη. Μπορείς να το απολαύσεις είτε από τον υπολογιστή σου είτε από το κινητό. Θα χρειαστείς φυσικά, ένα γρήγορο δίκτυο 4G. Μάθε περισσότερα για τα πακέτα 4G της COSMOTE εδώ.

supercook

Αντί λοιπόν, να παρουσιάζει συνταγές κατηγοριοποιημένες όπως κάνουν όλοι οι άλλοι, αυτό ξεκινά πρώτα από τα υλικά. Βάζεις τα υλικά που έχεις ήδη στη διάθεσή σου και αμέσως εμφανίζει τις σχετικές συνταγές που μπορείς να φτιάξεις εδώ και τώρα! Κάθε συνταγή συνοδεύεται από φωτογραφίες, αναλυτική περιγραφή, πίνακα με τα υλικά και φυσικά το χρόνο παρασκευής. Εάν κάτι σου φαίνεται πολύ αργό μπορείς να πας παρακάτω.

Το Supercook δεν διαθέτει τις δικές του συνταγές, αλλά μαζεύει πληροφορίες από διάφορα γνωστά websites συνταγών, ενώ εμφανίζει και τον συνολικό αριθμό των φαγητών που μπορείς να φτιάξεις με τα επιλεγμένα συστατικά.

Μπορείς να πραγματοποιήσεις εγγραφή στο site και να ξεκινήσεις να φτιάχνεις τη δική σου κουζίνα, καταγράφοντας τα υλικά σου, να θέτεις περιορισμούς αναφορικά με το τι ακριβώς δεν τρως (καυτερά, γλουτένη, κρέας, ψάρι κ.λπ), να επιλέξεις ποια κουζίνα σου αρέσει (Ιταλική, Ασιατική κ.λπ), να προσθέσεις αγαπημένες συνταγές και πολλά άλλα. Σε κάθε περίπτωση, θα ξέρεις ανά πάσα στιγμή τί μπορείς να φτιάξεις με τα υλικά που κάθε φορά έχεις στην κουζίνα σου.

Γρήγορα ναι, λοιπόν, πρόχειρα όχι – αλλά ταυτόχρονα και υγιεινά.