7
Τεχνολογία

Μάθε πώς να χρησιμοποιείς το νέο MyCOSMOTE app

Μάθε πώς να χρησιμοποιείς το νέο MyCOSMOTE app
Με το νέο MyCOSMOTE app, μπορείς να κάνεις τα πάντα, από το να διαχειρίζεσαι τις οικογενειακές συνδέσεις, μέχρι να ανοίγεις το wifi, από μακριά. Μάθε να το χρησιμοποιείς.

Με το νέο, ανανεωμένο My COSMOTE App μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα, από το να διαχειρίζεσαι όλες τις συνδέσεις των μελών της οικογένειας, μέχρι να βλέπεις την ταχύτητα του Internet στο σπίτι σου.

Η εφαρμογή υποστηρίζει όλων των ειδών τις συνδέσεις, σταθερές, κινητές και καρτοκινητές (μέχρι 10 αριθμούς). Συγκεκριμένα, μπορείς να ελέγχεις το υπόλοιπο των συνδέσεων, να ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας στα καρτοκινητά, να αγοράζεις πακέτα ΜΒ, ομιλίας και SMS, να αλλάζεις πρόγραμμα, να ενεργοποιείς υπηρεσίες και να πληρώνεις λογαριασμούς και όλα αυτά για όλα τα σταθερά και κινητά της οικογένειας.

Ανάμεσα στις νέες και ιδιαίτερα χρήσιμες δυνατότητες του My COSMOTE App, περιλαμβάνεται και η δυνατότητα να ανεργοποιείς και να απενεργοποιείς το Wi-Fi του σπιτιού σου, εύκολα και απλά, όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσα από το κινητό σου, καθώς και να αλλάζεις κωδικό και όνομα δικτύου, για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Επιπλέον το app σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις ακόμα και την ταχύτητα συγχρονισμού του router σου.

Έχει κι άλλα!

Επιπλέον, μέσα από το My COSMOTE App, μπορείς να αποκτάς απευθείας κωδικό COSMOTE Deals For You για να επωφελείσαι των διαθέσιμων προσφορών μαζί με την οικογένεια σου, αλλά και να επικοινωνείς ανά πάσα στιγμή με την Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω chat ή να ενημερώνεσαι για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα αντιμετωπίζεις με το σταθερό ή το Internet.

Μάλιστα, εάν κατεβάσεις το το My COSMOTE App στο κινητό ή το tablet σου (διατίθεται για iOS και Android), θα λάβεις δώρο 1GB. Τέλος, η χρήση του app δεν απαιτεί εγγραφή και κωδικούς καθώς αναγνωρίζεται αυτόματα η κάρτα SIM του κινητού σου. Αυτό σημαίνει ότι η πρόσβαση στις υπηρεσίες και τα οφέλη της εφαρμογής είναι άμεση.