4
Υγεία & Fitness

Μην ξεχνάς τη γραμμή σου. Η τεχνολογία σε βοηθάει

Μην ξεχνάς τη γραμμή σου. Η τεχνολογία σε βοηθάει
Dailyworkoutapps: Μια σειρά από apps για κάθε συσκευή που σε βοηθούν να διατηρείσαι σε φόρμα.

Ξέρεις ότι η άσκηση κάνει καλό, αλλά μερικές φορές το να πας στο γυμναστήριο σου φαίνεται πολύ δύσκολο. Αν κάποιες ημέρες θες να αποφύγεις την πολυκοσμία του γυμναστηρίου ή δεν έχεις το χρόνο να κρατήσεις την υπόσχεσή σου να ασκείσαι τρεις φορές την εβδομάδα, το Dailyworkoutapps, μια σειρά από εφαρμογές για κάθε συσκευή, θα σε βοηθήσουν.

Ενώ η σωματική άσκηση είναι γενικά ωφέλιμη, ορισμένοι από εμάς πιθανώς να έχουμε προβλήματα υγείας που να μας περιορίζουν. Κάποιοι, μάλιστα, μπορεί να αγνοούμε κάποιο θέμα υγείας, που όμως με την άσκηση μπορεί να επιβαρυνθεί. Για αυτό το λόγο, πριν ξεκινήσεις τη γυμναστική στο σπίτι καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τον γιατρό σου ή κάποιον ειδικό.

Για τους περισσότερους η γυμναστική μεταφράζεται ως κούραση, αγγαρεία και σπατάλη χρημάτων. Ωστόσο θα έπρεπε ιδανικά να είναι μια εύκολη και διασκεδαστική διαδικασία αλλά  κυρίως χωρίς μεγάλο κόστος. Τα τελευταία χρόνια τα apps που ασχολούνται με την εκγύμναση αναπτύσσονται διαρκώς και δεν αυξάνεται μόνο ο αριθμός τους, αλλά και η έκταση των τομέων με τους οποίους ασχολούνται. Κάποτε υπήρχαν απλά εφαρμογές που σε βοηθούσαν να δημιουργήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Σήμερα οι εφαρμογές αυτές έχουν εξελιχθεί και οι δυνατότητές τους είναι πολλές.

Το Dailyworkoutapps είναι μια σειρά από δωρεάν εφαρμογές που σου προτείνουν καθημερινά προγράμματα γυμναστικής από 5 έως 30 λεπτά, κατάλληλα για γυναίκες και για άνδρες και σε βοηθάνε να μένεις σε φόρμα από την άνεση του σπιτιού σου. Οι συγκεκριμένες ασκήσεις είναι δοκιμασμένες και εγκεκριμένες από επαγγελματίες του χώρου και γυμνάζουν μεθοδικά όλο το μυϊκό σύστημα. Λίγα λεπτά λοιπόν μέσα στη μέρα αρκούν για να ενισχύσεις και να τονώσεις το σώμα σου. Το κάθε πρόγραμμα γυμναστικής που θα επιλέξεις εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού σου με βίντεο και χρονόμετρο ώστε να ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Απλά διάλεξε το workout που θες να ακολουθήσεις και ξεκίνα!

Έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις την εφαρμογή με ασκήσεις για όλο το σώμα ή αν θες μπορείς να κατεβάσεις τα apps που επικεντρώνονται στην εκγύμναση των χεριών, των ποδιών, των γλουτών, των κοιλιακών κλπ. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή με προγράμματα Yoga και Pilates για όσους το προτιμούν. Συνολικά στη σειρά Dailyworkoutapps θα βρεις πάνω από 95 ασκήσεις, τα βίντεο των οποίων μπορείς να παρακολουθήσεις ακόμα και αν είσαι offline.