80
COSMOTE Tips

Πες μια ιστορία με το Instagram Stories

Πες μια ιστορία με το Instagram Stories
Τελικά τα Stories απέκτησαν πολλούς οπαδούς και το Instagram αποφάσισε να τα διαθέσει σε ακόμα περισσότερους, διευρύνοντάς τα ταυτόχρονα.

Κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο, το Instagram κυκλοφόρησε ένα νέο feature με το όνομα Stories. Αντί να ποστάρεις προσεκτικά επιλεγμένες και συγκεκριμένες φωτογραφίες, τα Stories σου επιτρέπουν να ανεβάζεις μια συλλογή από φωτογραφίες ή βίντεο τη διάρκεια της ημέρας. Και στο τέλος της ημέρας αυτή, απλά εξαφανίζεται.

Βεβαίως, Instagram χωρίς κινητό και mobile broadband δεν γίνεται. Το 4G+ δίκτυο της COSMOTE εξασφαλίζει απρόσκοπτη σύνδεση όπου κι αν βρίσκεσαι. Έτσι, μπορείς να αξιοποιήσεις τη νέα υπηρεσία του Instagram. Ουσιαστικά, τα Stories είναι προσωρινά βίντεο ή φωτογραφίες που ενώνονται για να σχηματίσουν μια gallery, της οποίας το νόημα τελικά είναι να διηγηθεί μια ιστορία. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που παρέπεμπε στο Snapchat, όπως πολλοί έσπευσαν να τονίσουν. Φαίνεται όμως πως τα Stories απέκτησαν πολλούς οπαδούς και το Instagram αποφάσισε να τα διαθέσει σε ακόμα περισσότερους, διευρύνοντάς τα ταυτόχρονα.

Αφότου λοιπόν τοποθέτησε τα Stories στο Explore tab για περιορισμένο αριθμό χρηστών, πλέον τα καθιστά διαθέσιμα σε όλους. Επισκέψου το Explore tab και θα ανακαλύψεις μια περιοχή γεμάτη με έναν αριθμό από προτεινόμενα Stories που απευθύνονται προσωπικά σε εσένα και τις προτιμήσεις σου.

Προφανώς, η τακτική αυτή θα βοηθήσει το Instagram όσο βοηθάει και εσένα. Εφόσον έχεις μια σταθερή ροή από Stories να παρακολουθήσεις, είναι βέβαιο πως θα παραμείνεις στην υπηρεσία και δεν θα πας στο ανταγωνιστικό Snapchat, για παράδειγμα. Επιπλέον, θα βοηθήσει την εταιρεία να διευρύνει ακόμα περισσότερο την ήδη αξιόλογη βάση χρηστών του.

Να προσθέσουμε επίσης πως το Instagram προσέθεσε πρόσφατα και κάποια νέα χαρακτηριστικά στα Stories του: Mentions, links και μια έκδοση του Boomerang εργαλείου του. Τα features αυτά συνιστούν το μεγαλύτερο update μέχρι στιγμής για τα Stories. Για αρχή, βέβαια, κάποια από αυτά θα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένους χρήστες.

Για παράδειγμα, τα links που θα επιτρέπουν την επικόλληση hyperlinks σε μεμονωμένα Instagram Stories (θα εμφανίζεται το “See more”), θα είναι διαθέσιμα στους verified χρήστες. Από την άλλη, τα Mentions θα είναι διαθέσιμα σε όλους, όπως και το Boomerang που προσομοιάζει με το ξεχωριστό app-εργαλείο του Instagram.

instagramstories_new