7
Τεχνολογία

Πώς να έχεις Internet πάντα και παντού

Πώς να έχεις Internet πάντα και παντού
Με την υπηρεσία COSMOTE Internet Backup θα είσαι πάντα online. Μάθε πώς λειτουργεί και τι χρειάζεσαι για να το αξιοποιήσεις.

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να επιθυμείς Internet παντού και πάντα χωρίς διακοπές. Το Internet είναι απαραίτητο «κομμάτι» της ζωής σου για να εργάζεσαι, να διασκεδάζεις και να επικοινωνείς. H σταθερή σύνδεση υποτίθεται ότι είναι αυτό που λέει και το όνομά σου: σταθερή. Κι όμως, αποσυνδέσεις και διακοπές συμβαίνουν. Τι μπορείς να κάνεις; Να περιμένεις να επανέρθει η σύνδεση; Όχι βέβαια. Η COSMOTE σού προσφέρει το πακέτο Internet Backup εξασφαλίζοντας πάντα σύνδεση, ό,τι κι αν συμβεί.

Το πακέτο ονομάζεται COSMOTE Internet Backup και αυτό που κάνει είναι πολύ έξυπνο: Σε περίπτωση διακοπής της σταθερής σου σύνδεσης δρομολογεί αυτόματα την επικοινωνία στο δίκτυο κινητής 4G μέχρι να αποκατασταθεί η σταθερή σύνδεση.

Τώρα, ό,τι κι αν γίνει, εσύ έχεις πάντα Internet!

Επειδή ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να είσαι πάντα online, είτε γιατί το Internet είναι κομμάτι της καθημερινότητας και της διασκέδασής σου είτε γιατί είναι απαραίτητο όταν εργάζεσαι από το σπίτι, σου προσφέρουμε την υπηρεσία COSMOTE Internet Backup.
Έτσι, δεν θα χρειάζεται πια να ανησυχείς μήπως μείνεις ξαφνικά χωρίς Internet, αφού σε περιπτώσεις αποσύνδεσης ή διακοπής της σταθερής σου σύνδεσης έχεις άμεσα εφεδρική πρόσβαση στο Internet, με αυτόματη δρομολόγηση μέσω του δικτύου κινητής 3G/4G και αυτόματη επαναδρομολόγηση στο δίκτυο σταθερής, μόλις αποκατασταθεί η βλάβη.

Για να αξιοποιήσεις το COSMOTE Internet Backup θα χρειαστείς ένα router τελευταίας τεχνολογίας. Μην ανησυχείς όμως. Η COSMOTE σου προσφέρει δωρεάν το Speedport Plus στα προγράμματα Double Play 24/50 & Double Play Fiberspeed 100/200.

Το συγκεκριμένο router διαθέτει θύρα USB επάνω στην οποία θα πρέπει να συνδέσεις το Huawei USB stick 4G. Τα πάντα είναι προρυθμισμένα. Μόλις διακοπεί η σταθερή σύνδεσή σου, αυτόματα το router ενεργοποιεί το 4G USB stick και το απενεργοποιεί, επίσης αυτόματα, μόλις η σύνδεση επανέλθει.

Τέλος, να πούμε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή και πιο συγκεκριμένα με μόλις 9,9 ευρώ το μήνα!