8
Ψυχαγωγία

Πώς να γίνεις infulencer στο Instagram

Πώς να γίνεις infulencer στο Instagram
Τα καλύτερα tips για να γίνεις κι εσύ influencer στο Instagram

Έχεις βαρεθεί να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια likes και τα σχόλια από φίλους και συναδέλφους; Υπάρχει τρόπος να γίνεις κι εσύ «φίρμα» του Internet και να δεις τους followers να πολλαπλασιάζονται; Κι όμως, υπάρχει. Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε τα μυστικά που κανένας influencer δεν θέλει να ξέρουν οι άλλοι.

Λοιπόν, το μυστικό βρίσκεται στις λεπτομέρειες! Πρόσεξε τις συμβουλές μας και θα δεις!

  1. Ενιαίο φόντο στα Stories

Αναρωτιέσαι, βλέποντας τα stories άλλων, πως καταφέρνουν και ταιριάζουν το χρώμα του φόντου, σε μία σελίδα, με τη χρωματική παλέττα των φωτογραφιών σε άλλη; Όταν ετοιμάζεις ένα story, αντί να προσπαθείς να πετύχεις το κεντρικό χρώμα από τα διαθέσιμα που σου προτείνει το Instagram, απλά φόρτωσε για φόντο την εν λόγω φωτογραφία. Έπειτα, πατώντας στο πινέλο, δίπλα στα χρώματα θα δεις ένα μικρό εικονίδιο που μοιάζει με σταγονόμετρο. Επίλεξέ το και πάτα στο σημείο της φωτογραφίας που έχει το χρώμα που θες. Έπειτα πάτα και κράτα πατημένο το δάκτυλό σου για ένα δευτερόλεπτο οπουδήποτε στη φωτογραφία. Το φόντο θα χρωματιστεί με το χρώμα που επέλεξες!

  1. Χρώμα, κι άλλο χρώμα

Ξέρεις πως έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις πολύ περισσότερα από τα 27 βασικά χρώματα που σου δίνει το Instagram; Απλά διάλεξε το πινέλο κι έπειτα πάτα πάνω σε οποιοδήποτε από τα χρώματα που σου δίνει το app, αλλά κράτα το δάκτυλο πατημένο! Μετά από ένα δευτερόλεπτο, θα δεις μια μεγάλη παλέτα με όλα τα διαθέσιμα χρώματα της ίριδας, για να διαλέξεις. Κράτα το δάκτυλό σου πατημένο και μετακίνησέ το μέχρι να πετύχεις την απόχρωση που θες!

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο κόλπο και για το φόντο κειμένου.

  1. Τρισδιάστατα κόλπα στο κείμενο

Επίσημα, το Instagram δεν διαθέτει τέτοια πράματα! Μπορείς, όμως, να εξομοιώσεις τέτοια εφέ. Πρώτα γράψε το κείμενο που θες, επιλέγοντας μαύρο χρώμα, και τοποθέτησέ το εκεί που θες. Το επόμενο και τελευταίο βήμα είναι να ξαναγράψεις ακριβώς το ίδιο κείμενο, αλλά αυτή τη φορά διάλεξε κάποιο άλλο, φωτεινό κατά προτίμηση, χρώμα για το κείμενο. Έπειτα τοποθέτησε το νέο κείμενο πάνω από το μαύρο που έγραψες προηγουμένως, αλλά ελάχιστα πιο δεξιά ἤ πιο κάτω. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

  1. Ζουμάρισε σαν cameraman!

Νομίζεις πως χρειάζεσαι δύο δάκτυλα για να ζουμάρεις; Όχι. Όταν ξεκινήσεις να γράφεις βίντεο, πάτα το record και τράβα το δάκτυλό σου προς τα πάνω.

  1. Μεταβολή

Βλέπεις τους influencers που γυρνάνε την εικόνα γρήγορα και απλά, όταν γράφουν stories ή σε lives; Μπορείς κι εσύ! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κάνεις διπλό tap στην οθόνη, την ώρα που γράφεις, και το app θα αλλάξει στη μπροστινή κάμερα στιγμιαία!

  1. Βάλε γραμματοσειρές στα Stories

Επισήμως, το stories υποστηρίζει 5 γραμματοσειρές: Classic, Modern, Neon, Typewriter και Strong. Μπορείς, όμως, να βάλεις όσες γραμματοσειρές θες. Για αρχή, άνοιξε το Chrome στο κινητό. Έπειτα άνοιξε το Instagram app, πήγαινε στο Stories και διάλεξε τη φωτογραφία που θες να μοιραστείς με το γνωστό σύμπαν. Έπειτα, γύρνα στον Chrome και πήγαινε στη διεύθυνση CoolSymbol.com. Εκεί επίλεξε το Fancy Text και γράψε ό,τι κείμενο θες να προσθέσεις στο Story. Το κείμενο που θα γράψεις θα εμφανιστεί σε πολλές και διάφορες γραμματοσειρές. Διάλεξε αυτήν που θες, επέλεξε το κείμενο και κάνε Copy.

Έπειτα, γύρνα στο app του Instagram· εκεί θα δεις το Story που ξεκίνησες να φτιάχνεις, να σε περιμένει. Πάτα το εικονίδιο κειμένου, μετά πάτα και κράτα τον κέρσορα και κάνε Paste.

Το Story σου με κείμενο που δεν έχει κανένας άλλος, είναι έτοιμο!

  1. Βάλε κινούμενο κείμενο

Τώρα που έμαθες πως να βάζεις γραμματοσειρές στα stories, μάθε και πως μπορείς να το κάνεις και με animation. Για να το κάνεις αυτό, κατέβασε το app HypeType και εγκατέστησέ το στο κινητό σου. Έπειτα, φόρτωσε τη φωτογραφία που θες από το άλμπουμ, πάτα δύο φορές για να κάνεις edit και γράψε το κείμενο που θες. Πατώντας στο «T» μπορείς να αλλάξεις γραμματοσειρά και να δοκιμάσεις animations. Όταν τελειώσεις, πάτα το Save και κατέβασε την εικόνα στο κινητό σου.

Έπειτα άνοιξε το Instagram, και βάλε στο Stories τη νέα, κινούμενη, εικόνα σου!

  1. Διάλεξε χρώματα από φωτογραφία

Για να μην έχεις άκυρα χρώματα στα Stories σου, φτιάξε φόντο στο κείμενό σου, με χρώματα που ταιριάζουν στη φωτογραφία που έχεις από πίσω. Θα ακολουθήσεις την ίδια τεχνική που περιγράψαμε στο πρώτο βήμα. Πρώτα διάλεξε τη φωτογραφία και σκέψου κάτι απλό που θες να γράψεις ως κείμενο. Έπειτα γράψε το πρώτο γράμμα. Διάλεξε μεταξύ των Strong, Classic ἤ Typewriter. Έπειτα, πρόσθεσε φόντο στο γράμμα, πατώντας στο πινέλο, οπότε και θα δεις ένα μικρό pop-up. Μετακινώντας το εργαλείο στην εικόνα, θα δεις το φόντο του γράμματος να αλλάζει, ανάλογα με το χρώμα του pixel που βρίσκεσαι.

Όταν τελειώσεις με το πρώτο γράμμα, κάνε την ίδια διαδικασία και για το δεύτερο κ.ο.κ. μέχρι να ολοκληρώσεις τη λέξη σου, γράμμα-γράμμα. Μπορεί να ακούγεται βαρετό, όμως θα φτιάξεις κάτι μοναδικό και με σωστή παλέτα!

  1. Φτιάξε κείμενο με rainbow effect

Γράψε το κείμενο που θες, επίλεξε όλο το κείμενο, βάλε ένα δάκτυλο πάνω στην παλέτα, βάλε ένα δεύτερο πάνω στον κέρσορα και τράβα τα δύο δάχτυλα προς τα αριστερά. Θα δεις να γράμματα να αλλάζουν χρώμα!

  1. Άλλαξε stickers

Αυτό είναι απλό αλλά το αναφέρουμε σε περίπτωση που δεν το ξέρεις. Μπορείς να αλλάξεις τα stickers πάνω στα Stories, απλά πατώντας πάνω τους. Αλλάζουν θέση ή χρώμα.

Στα Stories μπορείς να πατήσεις πάνω σε οτιδήποτε για να αλλάξεις ελάχιστα το πως δείχνουν. Μην το ξεχνάς αυτό ποτέ!

Με αυτά τα απλά κολπάκια, μπορείς να κάνεις τα Stories σου να δείχνουν εντελώς επαγγελματικά, αλλά και να ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα του Instagram!