80
COSMOTE Tips

Σου αρέσουν τα ταξίδια; Αυτό είναι το μόνο app που χρειάζεσαι

Σου αρέσουν τα ταξίδια; Αυτό είναι το μόνο app που χρειάζεσαι
Εάν θες ένα και μοναδικό app για να σε βοηθήσει στα ταξίδια σου προσφέροντας πληροφορίες, συμβουλές, οδηγούς και ό,τι χρειαστείς εκεί που θα πας, το Google Trips είναι το «killer app» που χρειάζεσαι.

Το Google Trips είναι μια από εκείνες τις εφαρμογές της Google που κυκλοφορούν «σιωπηλά»  χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά όταν τις εγκαταστήσεις αναρωτιέσαι πως έκανες χωρίς αυτές. Ταξιδιωτικά apps υπάρχουν άπειρα εκεί έξω, το Google Trips όμως, είναι μοναδικό, διότι τα κάνει όλα μόνο του.

Το μονό που πρέπει να του πεις, είναι ο προορισμός σου. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα (διατίθεται για Android και iOS) θα αναλάβει να κατεβάσει χάρτες, πληροφορίες της περιοχής, σημεία ενδιαφέροντος, αλλά και κάθε πληροφορία που έχει να κάνει με τα εισιτήρια και τη διαμονή σου και να τα παρουσιάσει με έναν καλαίσθητο και λειτουργικό τρόπο.

Προφανώς όλα αυτά θα πρέπει να τα κάνεις πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου. Και όταν φτάσεις εκεί φρόντισε να έχεις πρόσβαση σε γρήγορο mobile Internet. H COSMOTE προσφέρει δωρεάν roaming για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής της COSMOTE που ταξιδεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Το Google Trips οργανώνει όλες τις πληροφορίες για το ταξίδι σου, περιλαμβάνοντας αναλυτικούς οδηγούς για πάνω από 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες αυξάνονται συνεχώς. Επιπλέον, βασισμένο στο ιστορικό των αναζητήσεών σου, σου προτείνει μέρη να επισκεφτείς, ενώ «διαβάζοντας» τα e-mails σου είναι σε θέση να αντλήσει πληροφορίες για διαμονή και εισιτήρια που έχεις κλείσει (αρκεί βεβαίως, όλη η επικοινωνία με την αεροπορική εταιρεία και το ξενοδοχείο να έχει πραγματοποιηθεί μέσω του Gmail).

Όσοι ταξιδεύουν συχνά και έχουν χρησιμοποιήσει το Tripit θα ανακαλύψουν διάφορες ομοιότητες με το Google Trips. Ωστόσο, το βασικό πλεονέκτημα του τελευταίου είναι ότι προσφέρεται εντελώς δωρεάν, ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμα και χωρίς Internet, αφού σού επιτρέπει να κατεβάσεις τον προσωπικό σου οδηγό (συμπεριλαμβανομένων και χαρτών) στο κινητό σου πριν ταξιδέψεις.

googletrips2_r