7
Τεχνολογία

Τώρα μιλάς στο κινητό με Wi-Fi

Τώρα μιλάς στο κινητό με Wi-Fi
Μάθε τι είναι η υπηρεσία Wi-Fi Calling της COSMOTE που συνδυάζει το VoLTE με το VoWiFi

Η COSMOTE πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να μιλάς με το κινητό σου τηλέφωνο στα πιο δύσκολα σημεία, ακόμη κι εκεί που το σήμα δεν φτάνει!

Η τεχνολογία WiFi Calling πλέον είναι διαθέσιμη από το δίκτυο της COSMOTE και σου επιτρέπει να συνεχίσεις να μιλάς με το κινητό σου, χρησιμοποιώντας το οποιοδήποτε δίκτυο Wi-Fi βρίσκεται στην εμβέλεια της συσκευής.

Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας αυτής είναι προφανή: μπορείς να δέχεσαι ή να κάνεις κλήσεις με μεγαλύτερη ποιότητα και ταχύτητα, χωρίς διακοπές, να στέλνεις SMS, ακόμη και όταν το σήμα του δικτύου της COSMOTE είναι περιορισμένο – για παράδειγμα σε υπόγειους χώρους ή άλλες δυσπρόσιτες περιοχές. Αλλά και να καταναλώνεις πολύ λιγότερη ενέργεια στο κινητό σου, αυξάνοντας σημαντικά τη διάρκεια της μπαταρίας του.

Για να δεις αν η συσκευή σου βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές που υποστηρίζουν την τεχνολογία WiFi Calling, δες τη λίστα στη διεύθυνση https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html.

Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία WiFi Calling, αρκεί να στείλεις με SMS τη λέξη WIFICALL στο 1333 και, βέβαια, να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία WiFi Calling στο κινητό σου τηλέφωνο.

Για αναλυτικές οδηγίες, δες τη σελίδα από το πιο πάνω link.

Το Cosmote WiFi Calling είναι μια τεχνολογία η οποία συνδέεται με εντελώς διάφανο τρόπο στο σύστημα κλήσεων του κινητού σου τηλεφώνου και σου επιτρέπει να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το κινητό σου, ακόμη και σε περιοχές που δεν υπάρχει σήμα κινητής, αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο WiFi με σύνδεση στο Internet – οποιοδήποτε δίκτυο WiFi! Δεν χρειάζεται κάποιο άλλο app ή ειδική σύνδεση· αρκεί να είσαι συνδρομητής Cosmote μέσω συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου ή καρτοκινητής / What’s Up και να έχεις ενεργοποιημένο το 4G στη σύνδεσή σου.