12
Η COSMOTE και Εσύ

Φτιάξε εύκολα μια επαγγελματική ιστοσελίδα

Φτιάξε εύκολα μια επαγγελματική ιστοσελίδα
Η υπηρεσία Click & Site της COSMOTE σου επιτρέπει να φτιάξεις μια επαγγελματική ιστοσελίδα ή e-shop από την σελίδα που έχεις ήδη στο Facebook.

Έχεις site; Αν όχι, θέλεις; Λοιπόν, αν έχεις επαγγελματική σελίδα στο Facebook, τότε η COSMOTE σου παρέχει τη μοναδική δυνατότητα να δημιουργήσεις τη δική σου ιστοσελίδα ή το δικό σου e-shop, με απλούστατο τρόπο, μέσα από το COSMOTE Click & Site.

Κάποτε, το να έχεις δική σου ιστοσελίδα στο Internet ήταν πολυτέλεια και απαιτούσε ειδικούς, τόσο για να την κατασκευάσουν και να την ανεβάσουν στο Internet, όσο και για να τη συντηρήσουν, να κάνουν αναβαθμίσεις, να προσέχουν τους servers ή απλά για να ανεβάζουν υλικό. Πλέον αυτό δεν είναι καθόλου πολυτέλεια: η οποιαδήποτε επιχείρηση πρέπει να έχει σοβαρή παρουσία στο Internet, σωστά δομημένη αλλά και ενημερωμένη· σε αντίθετη περίπτωση, η αξιοπιστία της επιχείρησης μειώνεται σημαντικά – και δεν αγγίζουμε καν τις χαμένες ευκαιρίες για πελάτες και συνεργάτες.

Αν είσαι κι εσύ επαγγελματίας και δεν έχεις παρά μια απλή σελίδα στο Facebook, το COSMOTE Click & Site μπορεί να σου λύσει τα χέρια!

Δες το βίντεο για να καταλάβεις:

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να πας στο https://clickandsite.cosmote.gr/auth/facebook και να δεις το demo, να πειραματιστείς και να δεις επί τόπου τη δική σου σελίδα στο Facebook να μετατρέπεται σε ένα πανέμορφο site. Και μη φοβάσαι: το demo δεν πρόκειται να ανέβει πουθενά, ούτε δεσμεύεσαι σε τίποτα. Απλά βλέπεις μια όψη του «τι θα μπορούσε να υπάρχει».

Το καλύτερο είναι πως οι σελίδες που παράγονται μέσω του COSMOTE Click & Site ανανεώνονται αυτόματα, όποτε κάνεις post στο Facebook, με τις κατάλληλες πληροφορίες. Και βέβαια, μπορείς να επιλέξεις και το δικό σου domain name, το όνομα της ιστοσελίδας σου, δηλαδή, όταν αποφασίσεις να υιοθετήσεις το COSMOTE Click & Site!

Λοιπόν, τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία! Το COSMOTE Click & Site τα κάνει όλα για ‘σένα, αυτοματοποιημένα και όμορφα! Απλά πάτα το κουμπί και άσε την Cosmote να δουλέψει για τη δική σου επιχείρηση.