14
Πολίτης του Σήμερα

Όλα για την επιχείρησή σου

Όλα για την επιχείρησή σου
Μάθε για τη νέα υπηρεσία των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ που σου προσφέρει ό,τι χρειάζεται η επιχείρησή σου.

Μήπως έχεις δική σου επιχείρηση; Αν ναι, σίγουρα θα ξέρεις από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τον Γολγοθά που χρειάζεται να περάσεις κάθε φορά που έρχεται εκείνη η ώρα που «χτενίζεις» την αγορά για αναλώσιμα και εξοπλισμό. Είτε μιλάμε για απλά χαρτιά εκτυπωτή, μελάνια για τους εκτυπωτές, ακόμη και ρολά για plotters, ή κάτι τόσο απλό όσο στυλό, σημειωματάρια και post-it, το ξέρεις καλά πως το κάθε ευρώ μετράει. Και σίγουρα θα έχεις βαρεθεί κάθε τόσο να μπαίνεις σε μηχανές αναζήτησης τιμών και να ψάχνεις να βρεις το φθηνότερο από το κάθε τι. Έπειτα, βέβαια, έρχεται και η άλλη ταλαιπωρία, να πας να τα πάρεις από το κάθε μαγαζί που βρήκες την καλύτερη τιμή – αφού εντοπίσεις σε ποιο σημείο της πόλης είναι.

Μην ψάχνεις άλλο! Ο Γερμανός πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά και φέρνει στην επιχείρησή σου ό,τι χρειάζεται, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με ειδικές προσφορές.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφθείς ένα κατάστημα Γερμανός και να βρεις τις ειδικές προσφορές σε αναλώσιμα, χαρτί, εκτυπωτές, αλλά και υπολογιστές laptop και desktop, τηλεοράσεις, παντός είδους περιφερειακά, smartphones, tablets και πολλά άλλα!

Η υπηρεσία ονομάζεται All for your Business και σου προσφέρει τη δυνατότητα να εξοπλίσεις το γραφείο σου ή την επιχείρησή σου με την τεχνολογία αιχμής, αλλά και να προμηθευτείς το χαρτί και τα αναλώσιμα που χρειάζεσαι.

Επισκέψου ένα κατάστημα Γερμανός και βρες ό,τι χρειάζεσαι. Εναλλακτικά, μπες στο site https://www.germanos.gr/corporate/all-for-your-business/ και δες την τεράστια γκάμα προϊόντων που είναι διαθέσιμη για την επιχείρησή σου!