12
Η COSMOTE και Εσύ

Grow Your Business – The Digital Sessions

Grow Your Business – The Digital Sessions
Η COSMOTE παρουσιάζει μία νέα σειρά δωρεάν online σεμιναρίων στο κανάλι της στο YouTube, για να δώσει σε κάθε επιχείρηση τη γνώση που χρειάζεται, ώστε να μπει δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία.

Όλες οι επιχειρήσεις χρειάζονται παρουσία και δραστηριότητα στο Internet. Αν είναι κάτι που ανέδειξε η πανδημία όσον αφορά τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις, αυτό ήταν η τεράστια σημασία που έχει στη σύγχρονη εποχή το Internet και η ψηφιακή παρουσία. Τι κάνεις, όμως, εάν το Internet, το Facebook, τα social media, το on-line εμπόριο και γενικά ό,τι έχει να κάνει με αυτά, εσένα σου είναι παντελώς άγνωστα;

Η COSMOTE φροντίζει για εσένα! Τώρα, μπορείς κι εσύ να μπεις στο κλίμα της εποχής και να μάθεις όλα όσα σου φαίνονταν κινέζικα μέχρι τώρα, με απλό τρόπο και χωρίς να χρειαστεί να ξανακάτσεις στα… θρανία!

Πιο συγκεκριμένα, η COSMOTE έχει ετοιμάσει μια νέα σειρά σεμιναρίων, τα οποία είναι δωρεάν και διαθέσιμα από το κανάλι της στο YouTube, ώστε να μπορεί όποιος έχει ανάγκη αυτές τις γνώσεις, να τις αποκτήσει για να σταθεί στα πόδια του στον νέο, θαυμαστό ψηφιακό κόσμο! Η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς και τώρα σου προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για την προώθηση και εξέλιξη της επιχείρησής σου!

Η σειρά της COSMOTE χωρίζεται σε τρεις (για την ώρα) κύκλους σεμιναρίων, ο καθένας εκ των οποίων επικεντρώνεται και εστιάζει σε ένα θέμα. Τα τρία θέματα αφορούν το Digital Marketing, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, και την Ψηφιακή Παρουσία. Την παρουσίαση των σεμιναρίων έχει αναλάβει η γνωστή δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, η οποία θα συντονίζει και τα lives με ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και απαντήσεις από ειδικούς στην εκάστοτε θεματολογία, ώστε να μη μείνει καμία απορία αναπάντητη!

Αν σε ενδιαφέρει, μπες στη σελίδα https://www.growyourbusiness.gr/digital-sessions-live και δήλωσε συμμετοχή στα lives για τις ενότητες Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Digital Marketing, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου.

Η COSMOTE φροντίζει για εσένα. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή και να πλουτίσεις τις γνώσεις σου. Η εποχή του Internet είναι ήδη εδώ. Εσύ θα μείνεις απ’ έξω;