14
Πολίτης του Σήμερα

H COSMOTE σε (εξ)ασφαλίζει

H COSMOTE σε (εξ)ασφαλίζει
Καλωσόρισε στη ζωή σου, τον νέο ψηφιακό ασφαλιστικό σου σύμβουλο, το cosmoteinsurance.gr. Πρόκειται για τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα OnLine ασφάλισης, που σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις την ασφάλεια που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες, συγκρίνοντας ασφάλειες, ανάμεσα σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες. Μέσα από το COSMOTE Insurance, επιλέγεις ασφάλεια για το αυτοκίνητο, τη μηχανή, την υγεία και το σπίτι σας, σε ανταγωνιστικές τιμές, σε μόλις 5 λεπτά. Μάθε πώς να την αξιοποιήσεις.

Η COSMOTE δεν είναι μόνο ένας πάροχος τηλεπικοινωνιών, δικτύων και προηγμένων τεχνολογιών, αλλά φροντίζει να παρουσιάζει νέες υπηρεσίες που αξιοποιούν τα σύγχρονα γρήγορα δίκτυα που απευθύνονται σε όλους και τους βοηθούν να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους. Η νέα υπηρεσία COSMOTE Insurance είναι η καλύτερη απόδειξη ότι το σλόγκαν της εταιρείας «ένας κόσμος καλύτερος για όλους» δεν είναι μόνο λόγια, αλλά πράξη.

Ασφάλεια αυτοκινήτου/μηχανής

Ξεκίνα συμπληρώνοντας την πινακίδα του οχήματός σου. Κατόπιν πάτα το μεγάλο κουμπί με την ένδειξη «Βρες ασφάλεια σε 5’» και θα δεις τις επιλογές που έχεις, όπως βασική ασφάλεια, πυρός & κλοπής και μικτή. Οι καλύψεις παρουσιάζονται αναλυτικά, ενώ στο συγκεκριμένο βήμα μπορείς να επιλέξεις τη χρονική διάρκεια της ασφάλισής σου (τρίμηνη, εξάμηνη και ετήσια). Έχε υπόψη σου ότι στα ετήσια συμβόλαια, μπορείς να λάβεις έκπτωση έως 15%. Το επόμενο βήμα θα σε εντυπωσιάσει αφού οι λεπτομέρειες του οχήματός σου (μάρκα, μοντέλο και ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας) έχουν συμπληρωθεί αυτόματα με στοιχεία από τη βάση δεδομένων που διατηρούν οι IAD & SGAS ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις θα εμφανιστεί και η τρέχουσα αξία αυτού. Στη συνέχεια θα συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία και το COSMOTE Insurance θα σου προτείνει τις προαιρετικές καλύψεις που σου ταιριάζουν. Εμπλούτισε το ασφαλιστήριο σου με υπηρεσίες όπως οδική βοήθεια, νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων και ολική κλοπή και νιώσε προστατευμένος απέναντι στους σημαντικότερους κινδύνους. Ολοκληρώνοντας και το τελευταίο βήμα, θα εμφανιστούν οι ασφαλιστικές προτάσεις για να διαλέξεις την ιδανική για εσένα και να προχωρήσεις λαμβάνοντας άμεσα το ασφαλιστήριο στο email σου! Πιο απλό δεν γίνεται!

Ασφάλεια Υγείας

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεκινάς συμπληρώνοντας την ημερομηνία γέννησής σου. Μπορείς, εάν επιθυμείς να επιλέξεις οικογενειακή ασφάλεια λαμβάνοντας έκπτωση έως 15%. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια ή διευκρινήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς ή γραπτώς με κάποιον εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο για να σε καθοδηγήσει σχετικά.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται αφορούν προγράμματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης και περιλαμβάνουν διαγνωστικές εξετάσεις (με μηδενική συμμετοχή για ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ) και επισκέψεις σε γιατρούς πανελλαδικά με δωρεάν συμμετοχή ή προνομιακό τιμοκατάλογο. Στην επόμενη σελίδα θα δεις αναλυτικά τα διαθέσιμα πακέτα με τις προσφερόμενες παροχές για να επιλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί. Στοιχεία που αξίζει να ελέγξεις είναι κατά πόσον περιλαμβάνονται δωρεάν ετήσιο checkup και οφθαλμολογικός έλεγχος, έκπτωση στις οδοντιατρικές εργασίες, δωρεάν χρήση ασθενοφόρου, αλλά και τις τυχόν αμοιβές για επισκέψεις σε ιδιωτικά ιατρεία και διαγνωστικά κέντρα.

Ασφάλεια σπιτιού

Σε ότι αφορά στην ασφάλιση σπιτιού οι επιλογές πολλαπλασιάζονται. Μπορείς να επωφεληθείς ως δανειολήπτης, ιδιοκτήτης και ενοικιαστής. Ειδικά στην τελευταία κατηγορία έχεις τη δυνατότητα να προστατεύσεις το περιεχόμενο του σπιτιού σου από τον κίνδυνο κλοπής, πυρκαγιάς ή φυσικών καταστροφών όπως σεισμό και πλημμύρα. Για τους δανειολήπτες και τους ιδιοκτήτες οι συνδυασμοί είναι ακόμα περισσότεροι, καθώς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ασφάλιση κτιρίου, περιεχομένου ή και τα δυο μαζί. Εμπλούτισε και εδώ το ασφαλιστικό πακέτο σου προσθέτοντας σημαντικές προαιρετικές καλύψεις όπως ζημιές από καιρικά φαινόμενα, θραύση τζαμιών και καταστροφή περιεχομένου συνέπεια σεισμού.

Το COSMOTE Insurance είναι πραγματικά κάτι που έλειπε από τον ασφαλιστικό κλάδο, καθώς προσφέρει εύκολη και άμεση σύγκριση ασφαλιστικών πακέτων. Το γεγονός ότι μπορείς να προσθέτεις ή να αφαιρείς καλύψεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τις αλλαγές της τιμής προσφέρει πολύ μεγάλη ευκολία σε όποιον ψάχνει λύσεις για να ασφαλίσει το σπίτι, το όχημα ή την οικογένειά του.